Тепихче за грицки Sniff Carpet

1,650 ден2,050 ден

Ако имаш душкало по дома кое сака да се занимава, тогаш ние го имаме совршеното решение! Што викаш за тепихче во кое криеш грицки и кучето треба да копа и да ги бара? Забава ипол за него и супер решение за кучиња кои треба да се занимаваат долго време сами!

Целото тепихче е со волнени реси со меѓу простори каде може да скриеш мали закуски или храна. Тоа значи дека треба да душка се додека не погоди каде точно се наоѓа и како да дојде до грицката. Така ги поттикнуваш нивните инстинкти.

Соодветно за сите раси и возрасти. Со анти-слип дно за да не се лизга. Има патент и може да се пере во машина на 30 степени.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,