Тепих за тоалет за маче Zelda сиво

450 ден

Тепихче кое се става пред тоалетот на мачето за да не се разнесува песокот од тоалетот. Лесно и практично за одржување на чистота низ домот.

Во форма на глава на маче.

Димензии: 30×40 cm

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,