Теретана за мачиња Zebra

1.400 ден

Место за играње за твоето маче, баш како теретана во која може да ги брка и лови сите играчки кои висат на повеќе страни. Оваа теретана е направена од мека подлога на која може да лежи или да мги брка играчките кои висат од страна.

Ако имаш активно маче кое сака да лови и да брка тогаш сме сигурни дека ќе се вљуби во оваа теретана.

Димензии: 55 х 33 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,