Термо-хидрометар

645 ден 320 ден

Термо-хидрометар кој ја мери температурата и влажноста во терариумот. Со лепенка за прикачување.

Се препорачува да се залепи на средина на стаклото за најпрецизни резултати.

Категорија: Ознаки: , ,