Тоалет за миленици Pet Loo

12,000 ден14,950 ден

Тоалетот Pet Loo Portable е одлично решение за миленици кои не се баш среќни со памперс или пак песок за мачиња. Горниот дел е направен од подлога со вештачка трева каде ќе имаат чувство дека се надвор 🙂

Тоалетот функционира на систем на цедење на урина во долниот дел како “фиолка” која ја собира целата течност. Кантата каде се собира урината лесно може да се извлече и да се исчисти, додека пак тврдиот измет може да се отстрани од тревата.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,