Топка за грицки Mimas со звук

340 ден

Топче кое при секое вртење испушта интересен звук кој е непознат за кучињата. Плус може да се додадат и грицки па така интересот ќе биде поголем.

Во три бои, 12 цм

Категорија: Ознаки: , , ,