Топче за грицки BonBonBall

330 ден

Топче во кое се ставаат мали грицки, најчесто кекси, и со тоа ги предизвикуваат кучињата за подолго да си играат со цел да најдат  уште една грицка во топчето. Се препорачува прво да им покажете како функционира за они да знаат како понатака сами да бараат начин за грицка.

Одлична идеа за ако Вашето куче е само дома подолго време.

Димензии: 7,5см