Топче со звук Tweet

280 ден

Топче за мачиња кое при секое движење има звук како птици, па бидејки е звук кој ретко го слушаат ова топче ќе им биде особено интересно за играње.

Димензии: 4цм

 

Категорија: Ознаки: , , ,