Торба за грицки Lugo црвена

920 ден

Торбичка за грицки која се прикачува на каиш е секогаш добра идеа за сите сопственици за миленици. HUNTER најде нов начин за да го направи тренингот уште повеќе практичен:  торбичката LUGO се затвара сама благодарение на двата мали магнети кои се наоѓаат на горниот дел и така никогаш нема да ти паднат од торбата. Сега Вашите прошетки и тренинзи ќе бидат со омилените грицки со Вас. LUGO торбичките се направени од силикон кој е лесен за одржување, не впива мириси и се чисти за секунда.

13x 11 cm