Торба за ќеси за тоалет Hilo

400 ден

Веќе не треба да имаме изговор за тоа зошто сме излегле без ќесички за тоалет за време на прошетка! Речиси и нема да приметите дека торбичката Hilo  е со Вас поради 3D материјалот од кој е изработена, зошто е супер лесна. Може да ја закачите на ранче, ташна или пак на градникот или поводникот на Вашето куче,  и така ќе ви биде при рака кога и да  посакате. Нема веќе потреба да чувате ќесички по јакна или џебови, само постојано дополнувајте го и спремни сте за прошетка.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,