Торба Diwan беж

4,300 ден4,850 ден

Практична и лесна ташна која ќе може да ја носите секаде. Поради широката прерамка Вас ќе Ви биде удобна за носење, а материјалот е лесен и пријатен за миленикот. Се носи преку рамо за миленикот да може слободно да гледа напред каде се движите.

Достапно во две димензии.

Со аксесоари и Milk&Pepper лого.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,