Торба Sydney беж

7,900 ден

Торбата за миленици Sydney е идеална работа за оние кои патуваат насекаде со своите придружници. Покрај двете кратки рачки за носење, има и една голема прерамка за на рамо за да Ви биде попрактична за долгите прошетки. Што е посебно за оваа торба? Долниот простор каде кучето лежи може лесно да се прошири ако се отвори патентот и се прави како дополнителен простор. Ова торба има неколку места од каде може да си влезе миленичето, дали од горниот отвор или пак од страничните. Големите простори со мрежа го даваат соодветниот проток на свеж воздух без разлика колку долго и да патувате. И секако, без разлика каде ќе ја испрљате оваа торба, може да ја исчистите во секунда поради високо квалитетниот материјал.

Максимална ташина: 6,5 kg

 

Категорија: , , Ознаки: , , ,