Транспортер Hawaii

2.020 ден

Практичен транспортер за миленици со метална врата и пластична рачка. Соодветно за мачки и мала раса на куче до 8 кг.  Лесно за чистење и одржување хигиена. Достапно во три бои.

Димензии: 35х58х38 cm