Транспортер Noah Simple (recycled)

1,600 ден

Едноставен пластичен транспортер за миленици во три бои, со пластична врата која се заклучува. Новиот модел е напавен од 95% рециклирани материјали и е достапен во три бои: светло плава, темно плава и сива.

Максимална тежина до 5 кг.

Димензии: 30 x 50 x 33 cm