Транспортер Nomad со 2 врати

12.700 ден

Транспортер со две врати за едно или две кучиња.

1 куче <  38kg

2 кучиња < 38kg

На горниот дел имате мала простор за складирање со рачка за влечење. Заедно со транспортерот има две посебни врати, две тањирчиња и тркалца.

Димензии: 56х87×65 cm

Категорија: , Ознаки: , , , ,