Тренинг градник Side by side

930 ден1.230 ден

Дирекно од школите за тренирање и препорачано од многу светски тренери, Hunter ни го дава најдобиот градник кој помага за тренирање на кучињата кои влечат. Разликата помеѓу едукативниот градник и давилките е што со ова кучето се дисциплинира од градниот кош, а не од вратот кој што е многу чусвтвителен.

Супер лесен за користење, сега и сами ќе може да го истренирате Вашето куче повеќе да не влече.

  • Во опис и галерија може да ги најдете сликите како правилно треба да го наместите градникот.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , , ,