Тренинг поводник Freestyle неон жолто

3,400 ден

Поводник кој се поседува на 3 различни должини и има прекрасен изглед, тоа се неколку информации за Freestyle поводниците. Прилично е едноставен за користење со материјал јаже од висок квалитет кој воопшто не предизвикува непријатности за време на прошетката. Должината се поседува прилично едноставно и така може да бидете флексибилни кога се шетате. Куката и спојките се добро зашиени и прицврстени за   максимална безбедност. Јажето е од иновативен материјал и внатрешниот дел е од полијамид за висока издржливост и за силни кучиња.  Водоотпорно е такада без грижа може да го земете со себе во секоја годишнна доба.

Максимална должина: 200 см

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,