Тркало Gladiator Extreme

1.100 ден

Gladiator е линија на играчки специјализирана за голема раса на кучиња или за оние кои сакаат да гризаат! Направени од природна гума која е издржлива и за оние со силен угриз.
Тркало за голема раса на кучиња со крупни гумени боцки кои помагаат во чистење на забите.
Димензија: 15.5cm
Забелешка: Ниту една не е неуништлива, секогаш надгледувајте го Вашето куче додека си игра за да се спречат повреди.

 

Категорија: Ознаки: , , ,