Туна со ракчиња

90 ден

Natural Greatness конзервите се направени според потребите на мачките, со високо квалитетни состојки и без додадени засилувачи на вкус. Баш како што се хранеле и нивните предци!

  • 75% филе од туна
  • ракчиња со туна
  • 100% природни состојки.

Соодветно за возрасни мачиња, соодветно за сите раси.

70gr