Филтер за фонтана Dog Mate

800 ден

Одржувајте ја водатаа чиста и свежа со редовна промена на филтери, се препорачува да се сменат на секој 21 до 28 денови за оптимален резултат. Филтерот е со додаден јаглен за да се подобри квалитетот на водата.

Два филтри во пакување.