Хигиенски платнени пелени за кучиња

1.500 ден1.600 ден

Платнени пелени за кучиња кои се перат и може да се користат повеќе пати.

Овие пелени се препорачуваат за: мали кутриња, возрасни кутриња со здравствени проблеми, за време на патување, во период на менстуација, пост-оперативна нега и слично.

Изработени од платнен материјал кој не пропушта вода и платно кое не дозволува протекување, а исто така внатрешниот слој останува сув и не го мокри крзното. Не е потребно да додавате улошка или памперс дополнително. Пасува идеално на секоја градба на кучињата бидејќи големината се подесува со лепенка и ластици.

Соодветни за перење во машина

  • Овој производ е еколошки и е одржлив избор во однос на стандардните пелени кои се за една употреба.

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,