Хотел за инсекти

1.230 ден

Хотел за инсекти со висина 38cm, ширина 9cm и должина 20cm. Може да биде дом за разни инсекти како пчели или пак пеперутки. Се препорачува да се закачи на дрво или на тераса.

Категорија: Ознаки: , ,