Четка Бубамара за собирање на влакна

800 ден

Една четка – многу употреби. Четката Ladybird е идеална за отстранување на опуштени влакна, прашина и нечистотија од тапациран мебел, килими и седишта во автомобилот. Тоа, исто така, го олеснува чистењето на влакна од ќебиња и другите текстили од влакната на нашите домашни миленичиња. Гумените влакна се наредени во V форма и создаваат статичко полнење, така што опуштената коса/влакна и нечистотијата се лепат на четката. Произведена во Германија, оваа практична, компактна четка совршено се вклопува во вашиот багаж и е погодна и за негување на различни видови.

Упатство за употреба: за оптимални резултати, секогаш четкајте со отворено V.