Четка за масирање со гумени запци

550 ден

Четка со гумени запци која служи за масирање на крзното и кожата кај милениците. Гумените запци може да служат и како четка за собирање на средно и кратко крзно. Ако се користи како за масажа, може за секој тип на крзно и кожа. Се препорачува редовно да се користат за кучиња кои имаат проблем со крзното, слабо и кршливо крзно. Помага да се поттикне поголем крвоток и со тоа се добива поголем сјај.