Четка за собирање на влакна MagicFur

1.900 ден

Нов и подобрен дизајн на MagicFurм која за брзо време успева да ги собере сите влакна од нашите миленици од било која површина без разлика дали се работи за мебел, кревет, перници, тепих или седиште во кола. Исто така помага да се остранат и тутките од влакна па дури и прашина!

Многу е едноставно за користење: штом ќе завршите со чистење само вратете ја назад четката во пластичното пакување каде има дел за собирање на собраните влакна. И потоа четката е спремна за користење повторно! Во новата верзија имаме и подобрен дизајн следејќи ги новите материјали и подобар начин за собирање влакна од истите.

Помага за собирање на кратки и долги влакна од повеќе видови на материјали и текстил. Четката е за долг период на користење бидејќи материјалот е микрофибер и не се оштетува.

 

 

Категорија: , Ознаки: , , ,