Чешел за болви (flea comb)

450 ден

Кога се работи за болви и јајца од болви, секој сопственик треба да има ефективна опрема. Овие чешли се одлични во отстранување на сите досадни “патници” со што се запазува доброто здравје и хигиената на милениците и на домот. Запците на чешелот се изработени од високо-квалитетен челик и исто така помага и во чешлањето.

Соодветно за мачки и кучиња, за сите типови на крзно.

Големина: 7 x 6 cm

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.