Чешел за болви Puleks (без хемикалии)

600 ден

Електричниот чешел за болви е направен за ги сопре и отстрани болвите од крзното и кожата на твојот миленик. Со техника која дава мал мек електрошок за да ги убие болвите (во просек 80%) од болвите кои ќе бидат во контакт со металните запци. Резултатите варираат од начинот на чешлање и контактот на болвите со металните запци. Овој чешел на долг рок помага ефективно отстранување и контрола со болвите. Се препорачува редовно усисавање и чистење на површини како теписи, креветче на миленикот или било кое место во кое може да има легло на болви или јајца.

  • Препорачливо за кучиња и мачиња
  • Со благ електрошок за ефективно отстранување на болви
  • Миленикот не чувствува болка или непријатности за време на третманот
  • Веднаш видливи резултати
  • Без хемикалии, не предизвикува иритација на кожа или алергија
  • Потребни се 2 x AA батерии (не се вклучени во пакетот)
Категорија: , , Ознаки: , ,