Шампон за активирање на митарење и регенерација на влакно (Active Hair)

740 ден

Шампон кој помага во процесот на митарење и повторно да порасне ново влакно.

Ако твоето милениче страда од губење на крзното, без разлика од која причина, може да предизвика фрустрации додека повторно не порасне целото крзо, цврсто и здраво.

Шампонот на Biogance Activ Hair содржи 100% природни состојки кои помагаат за  повторен раст на влакно и истовремено го активираат природниот процес на митарење. Овој шампон е соодветен за кучиња како и за мачиња.  Направен е од специјална формула од природни состојки како: поточарка, латинче како и екстракт од огнен трн и мака.

Мака е состојка која е богата со јаглехидрати (60-75%) и протеин (10-14%), состојки кои се есенцијални во формирање и регенерација на клетки на кожата и нови влакна. Тоа што треба да го знаеме е дека мака е состојка која стимулира растење на влакната.

  • Активира природен процес на митарење
  • Помага во раст на влакното
  • Безбедно за мали кутриња и мачки

Како и сите останати производи на Biogance, овој шампон не содржи парабени ниту пак обојувачи.

250 ml

Категорија: Ознаки: , , , , ,