Шарен микс

213 ден425 ден

Шарени и вкуски кекси за награда, специјално направени за кучиња кои сакаат богат вкус на зеленчук. Малку се потврди и ќе им се даде малку време да уживаат во нивната закуска.
Цврстина: силна. Трвда закуска која ќе им помогне во чистење на забите и ќе им треба повеќе време да ја изедат.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,