Шаторче Jungle

1.760 ден

Аксесоар за миленици кои сакаат да си уживаат во својата приватност, па затоа го одбравме ова летно шаторче со листови за да имаат место во кое може да се одморат. Супер се вклопува во секое катче па дури и во двор или на плажа. Со дрвена основа и лесно платно кое лесно може да се извади за перење. На долниот дел има мека перница која исто може да се извади.

Димензии: 50cm x 48cm x 70cm

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,