Широк околувратник

983 ден1.075 ден

Поводник изработен од мека кожа кој е проширен кај грлото со дополнително перниче. Специјализиран поводник за оние кучиња кои тегнат и го намалува ‘гушењето’ кое е последица од нагло или постојано тегнење на ремчето.

Внимателно шиена кожа со метална кука за максимална безбедност на вашето куче.

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , ,