Шише со тањирчиња Trinka 2 in 1

1.050 ден

Шишето Trinka е совршено за сите авантури со вашиот миленик. Со издржлив карабин, лесно се прикачуваат тањирите за вода и храна за шишето. Не содржи BPA и DEHP. Има посебни две поделби во кои можете да ставите и храна и вода, без да се помешаат. Исто така имате и две тањирчиња кои се преклопуваат, но сепак се цврсти благодарение на ппластичниот прстен

Целиот сет е направен да биде практичен и едноставен за користење без разлика дали сте на кратка прошетка или на патување.

  • Материјал: пластика
  • Отстранлив капак со клик систем
  • 2 во 1: посебни прегради за вода и храна
  • Со 2 цврсти, преклопливи чинии за хранење и пиење од термопластична гума
  • Лесно за миење

2х 400ml – шишето

2×375 ml – тањирите

Категорија: Ознаки: , , ,