Шубара Ana

555 ден

Дел од премиум колекцијата на Крочи, оваа шубара  е изработена по италијански стандарди.

Деталите се рачно шиени. Долниот дел е поставен за да грее и штити од надворешни влијание во ладните денови.

На долниот дел е додадено ластиче за прицврстување и подесување.

Соодветно за комбинирање со останатите производи од премиум зимската колекција на Крочи.

*Точните достапни големини може да се проверат само во просториите на Луна Пет.

Категорија: Ознаки: , , , ,