Шушкавец за дожд Stars

791 ден861 ден

Шушкавец за кучиња кој штити од дожд и ветер. Лесен за облекување и изработен од квалитетен материјал кој не се кине. За дополнителна заштита има ставено постава за поголема удобност и топлина.

Овој модел се пакува целосно во џепчето кое се наоѓа на грбот на кучето.

*Точните достапни големини може да се проверат само во просториите на Луна Пет.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,