Шушкавец Montreal сиво

2,250 ден3,280 ден

Класично моделче на шушкавец кој ни е најпотребен на дождливите денови низ целата година. Изработено е од издржлив материјал кој никако не пропушта вода и е прилично лесен за облекување. Во делот кај мешето е покриено.

Додадено е втор слој како крзненце ако Ви треба да го користите во ладните денови, исто так може и да се отстрани ако нема потреба.

Има бројчиња и за големи кучиња до 80 цм.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,