Јакна Dark Night

2,600 ден

Модел кој е пример за врвна елеганција, понекогаш моделите на јакни може да се поделат на машки или женски ама ова е исклучок. Прекрасен седефаст плиш е обложен низ целата јакна и дава прекрасна форма, а додаденото крзно кај вратот е само цреша на шлагот. Не секое куче може да ја носи оваа јакна, да се разереме! Потребен е став за да се носи нешто вакво 🙂

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,