Јакна Denali беж

2,300 ден4,400 ден

Сите кучиња обожаваат прошетки, колку подолги толку подобро!  Тие се исто така одлични и за нашето здравје, свежиот воздуж и редовната физичка активност има безброј бенифиции за здравјето. Сепак, не секогаш е добро времето во зимскиот период, често дува силен ветер или врне дожд. Затоа бидете безбедни и облечете ја Denali јакната на вашето кутре за да бидете сигурни дека ќе биде заштитено од дожд, студ и ветер. Со топлата Denali јакна сега заедно може да уживате во долги зимски прошетки. Лесно се подесува на секое куче,а водо-отпорниот материјал е дополнително со мек слој за да ја одржува температурата на телото и вратчето. Denali јакната има рефлективен појас за подобра видливост на темно и магловите време. И да, јакната се пере во машина на 30 степени.

Како правилно да одбереш големина:

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,