Јакна Ice Bear

1,250 ден 875 ден

Квалитетна, лесна и тренди јакна за кучиња која е многу практична. Изработена од Тефлон, материјал кој не пропушта прашина, вода или масла. Со крагња за ладно време и цврста лепенка со која се приспособува ширината.

Достапна во црвена, црна или бела боја.

*Точните достапни големини може да се проверат само во просториите на Луна Пет.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,