Јакна Ski Race

2,430 ден3,250 ден

Јакна за кучиња направена според стандардите за сите скијачки јакни. Држи прилично топло со сребрена боја која буквално свети и додадени неонско зелени елементи за поголема видливост.

Најголема предност кај оваа јакна се ногавиците, тие може да се облекуваат,  но ако сметате дека нема потреба тогаш може да ги извадите со еден клик.

Ако оваа зима одите на скијање или уживате во снежни активности, еве одличен предлог за кучето да биде топло и секако суво.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,