Ќофтенца со ној

330 ден 300 ден

Грицки со месо од ној? Тоа звучи како одлична идеа бидејки има вкус кој не го го гледаме често. Вкусни закуски кои содржат вистинско месо од ној и се соодветни за кучиња кои се склони на алергии. Смени малку и види како твоето куче добива инсприрација за нови трикови!

400gr

Категорија: Ознаки: , , ,