Ќофтенца со патка

330 ден 300 ден

Секое куче кое е послушно заслужува грицка вкусна со неодолив вкус на патка. Секој вкус е неодолив и е ист во секое залче па затоа секогаш ќе биде расположено за нова дружба и игра.

400 gr

Категорија: Ознаки: , , ,