Говедски уши

85 ден

Награди го твоето куче со едноставна грицка со само една состојка која е богата со протеини, но ниска на масти. Оваа грицка која се јаде споро е многу вкусна за нив и лесно дигестивна па може да уживаат почесто. Сигурно дека твоето куче ќе се занимава подолго во овие говедски уши.

Цена на едно уво.

Категорија: Ознаки: , , ,