Flexi Neon cord

1.550 ден

Flexi изработени во Германија, Neon колекцијата е со жолта боја за поголема видливост навечер. Лентата или јажето се исто така флуросцентни.

Компатибилни со Flexi Multibox

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,