Treats & training за кучиња

1,450 ден

Тренинг сесијата никогаш не била повкусна со новиот сет Treats&Training. Сетот е направен од најбараните грицки од страна на кучињата, сите се меки и вкусни и секако лесни за кршење додека вежбате. Сите грицки имаат силна арома и се богати со протеин за да имаат дополнителна мотивација да бидат подобри секој пат. Тренингот може веќе да биде на следното ниво!

 

 

Категорија: Ознаки: , ,