Acana Adult Large Breed

600 ден10.200 ден

Наменета за кучиња над 25 кила, Acana Large Breed ја поттикнува нивната природа и инстинкти како биолошки соодветна храна, инспирирана од нивните диви предци. Составена од 60% цел плен и 40% свежи продукти што им се потребни на кучињата.

Внимателно избраните состојки како природно одгледани кокошки, диво уловен бакалар и јајца од гнездо со кои правилно се одржува нивниот брз раст и развој. Зголемената и лошо распоредена тежина може да предизвика низа проблеми за големите раси, затоа Acana Large Breed е без никакви житарици или јаглехидрати како компир, ориз или тапиока.

Насочени кон месото како единствен протеински извор и доволна количина на свежи продукти за оформување на мускулна маса и намалување на мастите.

За дополнителни информации:

https://acana.com/our-foods/dog-foods/heritage/adult-large-breed/

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,