Acana Classic Red

470 ден7,191 ден

Знаеме дека кучињата потекнуваат од волците и сметаме дека така треба да се исхрануваат. Тоа не е претпоставка, туку ним им е потребна таквата исхрана за најдобро здравје.

Богата со протеини од месо, оваа храна е составена од цел плен животни вклучувајки месо, р’скавици и органи од регионално одгледано јагне, говеда одгледани во ранч и јоркшиско прасе. Сите овие состојки се доставени во нашата кујна СВЕЖИ или СИРОВИ  како “цел плен” на дневно ниво.

Во Acana Classics има додадено и ниско-процесиран овес кој помага во одржување на стабилен шеќер во крвта и помага во одржување на врвна физичка активност.

Подготвена во нашата прво награден NorthStar кујна, со проверени состојки и поради тоа сме уверени дека ќе ја обожавате оваа храна. Поважно, мислиме дека и Вашите кучиња ќе се согласат со Вас!

За повеќе информации посетете ја страницата:

https://acana.com/en-CA/for-dogs-1/classic-red/ns-aca-classicred.html

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,