Acana Pacifica

710 ден8.094 ден

Канадските ладни и чисти води се познати по изобилството на висококвалитетна риба. Свежиот лосос и харингата од Северниот Ванкуверски остров се преработуваат секојдневно.

Acana Pacifica Grain Free со 70% лесно дигестивна риба содржи особено лесно преработливи протеини, а маслото од лосос се грижи за здрава кожа и сјајно крзно. Acana Pacifica  е богата со протеини и има мала количина јаглехидрати, на тој начин се приближува максимално до природна исхрана на кучињата.

Ограничена со јаглени хидрати и богата со протеини, ја дава врвнота грижа за кучињата во сите раси и животни фази. Затоа Акана ја има насекаде довербата на љубителите на милениците.

За дополнителни информации:

Pacifica

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,