Acana Prairie Poultry

450 ден6,885 ден

Знаеме дека кучињата потекнуваат од волците и сметаме дека така треба да се исхрануваат. Тоа не е претпоставка, туку ним им е потребна таквата исхрана за најдобро здравје.

Богата со протеини од месо, оваа храна е составена од кокошки и мисирки  природно хранети како и јајца природно одгледани на нашите регионални фарми. Сите овие состојки се доставени во нашата кујна СВЕЖИ или СИРОВИ  како “цел плен” на дневно ниво.

Во Acana Classics има додадено и ниско-процесиран овес кој помага во одржување на стабилен шеќер во крвта и помага во одржување на врвна физичка активност.

Подготвена во нашата прво награден NorthStar кујна, со проверени состојки и поради тоа сме уверени дека ќе ја обожавате оваа храна. Поважно, мислиме дека и Вашите кучиња ќе се согласат со Вас!

 

За дополнителни информации:

https://acana.com/our-foods/dog-foods/classics/prairie-poultry/

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,