Acana Puppy & Junior

610 ден6.954 ден

Со 33% богато нутритиви протеини кои потекуваат од месо и 20% масти, Acana Puppy & Junior ја истакнува важноста на инстинките на малите кутриња како карнивори. Биолошки соодветна храна која се состои од богато протеински состојки и доволна количина на овошки и зеленчуци.

Acana Puppy & Junior е богата со природно одгледани кокошки и јајца од гнезда кои потекнуваат од локалните Канадски фарми, како и диво уловен бакалар кој постојано се носи свеж за потребите на храната.

Подготвена од најдобрите и најквалитетни состојки во нашите наградувани кујни, Acana e Биолошки Соодветна ™ храна е без житарки или јаглехидрати како ориз, тапиока или компир, богата со протеини кои потекнуваат од месо за да се поттикне прав и правилен развој на младите кутриња до своите 12 месеци.

За дополнителни информации:

https://acana.com/our-foods/dog-foods/heritage/puppy-junior/

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,