Acana Small Breed Adult

639 ден3,834 ден

Acana Small Breed Adult e богата храна со кокошка, мисирка, јајца несени во гнезда и диво ловени риби од нашите студени северни езера, кои секојдневно се пренесуваат секојдневно во однос на цел плен™, што ја прави оваа храна посебна и вкусна.

Ограничена со јаглени хидрати и богата со протеини, ја дава врвнота грижа за кучињата во сите раси и животни фази. Затоа Акана ја има насекаде довербата на љубителите на милениците.

Специјално составена храна за најмалите со пророрционално распределени калории и протеини за првилен раст и развој на кучињата од мала раса.

За дополнителни информации:

https://acana.com/our-foods/dog-foods/heritage/adult-small-breed/

 

Попуст од 10% на секоја купена вреќа (веќе пресметан).

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,